رزومه همکاران واحد بهداشت حرفه‌ای

مسئول واحد: سرکار خانم سیده‌شیرین اداک

سال تولد: 1368

سوابق تحصیلی: مهندسی نرم افزار کامپیوتر 

تاریخ استخدام: 1399/02/28

سوابق کاری: 5 سال مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای



شرح وظایف واحد بهداشت حرفه‌ای:

  • نظارت و برنامه‌ریزی فنی و اداری کادر تحت سرپرستی و آگاهی لازم از وضعیت مربوطه به آن‌ها.

  • انجام مطالعات به منظور آگاهی از وضعیت بهداشت حرفه ای محیط کار و شناخت مسائل بهداشت حرفه‌ای صاحبان مشاغل در شاخه صنعت معدن، کشاورزی، خدمات و جمع‌آوری اطلاعات لازم از سازمان‌ها و ارگان‌های زیربط.

  • پیگیری عملیات اجرایی در زمینه پیشگیری و بیماریابی و مبارزه با بیماری‌ها و مسمومیت ناشی از کار از طریق نظارت بر انجام معاینات دوره‌ای.

  • آگاهی از مواد اولیه مصرفی، مواد بینابینی تولید شده مواد اولیه و روش‌های تولید حرف مختلف به منظور شناسایی عوامل زیان‌آور محیط کار.

  • شناخت عوامل زیان‌آور محیط کار که به نحوی به سلامت جسمی و روانی و اجتماعی شاغلین لطمه وارد می‌سازد از طریق بازرسی‌هایی که از کارگاه‌ها و کارخانجات به عمل می‌آید.

  • بررسی و شناخت مشاغل سخت و زیان‌آور در حرف گوناگون و برنامه‌ریزی در زمینه بهبود شرایط کار و معرفی شاغلین به منظور انجام معاینات دوره‌ای.

  • نظارت بر فعالیت ایستگاه‌های بهگر و خانه بهداشت کارگری و هم چنین نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی.

  • نظارت بر فعالیت کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار و پیگیری تشکیل کمیته‌های مذکور در کارخانجات و صنایع مشمول.

  • نظارت بر تسهیلات و تأسیسات بهداشتی واحدهای تولیدی محیط کار.

  • اجرای برنامه‌های آموزشی بهداشت حرفه‌ای با همکاری واحد آموزش بهداشت.

  • همکاری با سایر کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت با توجه به دستورالعمل‌های ستادی.

  • نظارت بر فعالیت شرکت‌های خصوصی ارائه دهنده خدمات طب کار و بهداشت حرفه‌ای.

  • مطالعه و بررسی آخرین دستاوردهای علمی در زمینه‌های مختلف بهداشت حرفه‌ای (عوامل زیان آور و روش‌های اندازه‌گیری، ارزشیابی و کنترل.

  • اعلام نواقص و صدور اخطاریه و رسیدگی به شکایات واصله در رابطه با کلیه واحدهای تولیدی(صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات) با توجه به قوانین و مقررات موجود.

  • نظارت بر جمع‌آوری و ارسال به موقع آمار فعالیت‌های بهداشت حرفه‌ای به مراجع بالاتر مطابق با فرم‌های مصوب و ارسال پسخوراند به واحدهای تابعه.

  • احترام و پاسخگویی شایسته به ارباب رجوع.

  • شناخت و آگاهی لازم از وضعیت بهداشت حرفه‌ای کارگاه‌ها و کارخانجات، معادن، مشاغل کشاورزی و خدمات در منطقه و جمع‌آوری اطلاعات و آمار مربوطه، برنامه‌ریزی جهت بازدید از واحدهای مذکور در راستای تحقق اهداف بهداشت حرفه‌ای.

  • آگاهی از حدود مجاز تماس شغلی عوامل بیماری‌زا به منظور ارزیابی عوامل زیان‌آور محیط کار که به نحوی از انحاء به سلامت جسمی، روانی و اجتماعی شاغلین لطمه وارد می‌سازد.

  • نظارت و پیگیری در امر توسعه، تأسیس، تجهیز و راه‌اندازی خانه‌های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار و نظارت بر حسن انجام کار بهداشتیاران کار و پرسنل مراکز مذکور با توجه به آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های موجود.

  • آشنایی، آموزش، و اجرای طرح‌های بهداشت حرفه‌ای (بقا، بهگر، سیلیکوزیس، بهداشت کشاورزی، پسماند، کارگران ساختمانی...) و همچنین نظارت بر برنامه‌ها.

  • تشکیل دوره‌های آموزشی و بازآموزی برای، بهورزان، کاردان‌های بهداشتی و مسئولین کارخانجات عضو کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار با توجه به دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌های موجود.

  • بازرسی و نظارت از صنایع بزرگ منطقه و بازرسی تعدادی از مراکز شهری در کنار کارشناس واحد.

  • تشکیل جلسات با سازمان‌ها و ارگان‌های ذیربط در زمینه جلب هماهنگی‌های بین بخشی به منظور ارائه خدمات بهداشت حرفه‌ای.

  • برنامه‌ریزی در زمینه بهبود شرایط کار و انجام معاینات دوره‌ای در مشاغل سخت و زیان‌آور.

  • نظارت بر صدور اخطاریه‌ها و رسیدگی به شکایات واصله از واحدهای تولیدی.

  • ارائه روش‌های فنی و اجرایی در جهت پایش و کنترل فعالیت‌ها و عوامل زیان‌آور موجود در محیط‌های کاری منطقه.

  • شرکت در بازدیدهای مشترک رئیس محترم مرکز بهداشت و ادارات مختلف مرتبط با واحد سلامت کار از مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستا و صنایع بزرگ. 

سامانه های دانشگاه