بررسی تجزیه و تحلیل شاخص‌های کنترل کیفی آب آشامیدنی شهرستان سروآباد در جلسه مسئولین شبکه بهداشت و درمان با نمایندگان آبفای استان و کشور

1404/08/26
تعداد بازدید :13

جلسه‌ای مشترک با حضور مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد و نمایندگان آبفای استان و کشور به‌منظور بررسی نتایج تجزیه و تحلیل شاخص‌های کنترل کیفی آب آشامیدنی این شهرستان و تصمیم‌گیری در خصوص اقدامات اصلاحی و بهبود کیفیت آب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، این جلسه با حضور مهندس محمدکریم حسینی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان سروآباد؛ مهندس مصطفی میرزایی، مسئول واحد سلامت محیط؛ مهندس تحسین مقدمی، مسئول برنامه آب واحد سلامت محیط؛ محمد بصیر عبداللهی مدیر امور آبفای سروآباد؛ بهزاد حبیبی مسئول کنترل کیفی آبفای شهرستان؛ مهندس اسعد حسینی مدیر مرکز پایش آبفای استان؛ ژاله رضایی رئیس گروه کنترل کیفیت فاضلاب؛ و مهندس مرتضی برغمدی نماینده دفتر بهداشت شرکت مهندسی آبفای کشور در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مهندس محمدکریم حسینی ضمن تشریح وضعیت کلی سامانه‌های آبرسانی شهرستان، به مشکلات موجود در منابع تأمین آب اشاره کرد و بر ضرورت راه‌اندازی سامانه جدید با استفاده از پتانسیل های طبیعی منطقه بویژه چشمه پایین‌دست روستای بندول «چشمه آوه تال»، برای تأمین آب شرب روستاهای محور حسین آباد( بیکره) تا روستای دگاگا و شهر سرواباد تأکید نمود.

در ادامه، مهندس اسعد حسینی، مدیر مرکز پایش آبفای استان، ضمن تقدیر از شبکه بهداشت و درمان سروآباد بابت برگزاری و هماهنگی این نشست، گزارشی از شاخص‌های کلیدی کنترل کیفی آب شرب شهرستان ارائه کرد.


همچنین مهندس محمد بصیر عبداللهی، مدیر امور آبفای سروآباد، گزارشی از اقدامات این اداره در زمینه بهسازی منابع تأمین آب، بهداشتی‌سازی مخازن ذخیره و ارتقاء ایمنی شبکه توزیع ارائه نمود.


مهندس مصطفی میرزایی، مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان، نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده توسط کارشناسان این واحد در حوزه بهداشت آب و فاضلاب ارائه کرد.


در ادامه، مهندس تحسین مقدمی، کارشناس برنامه آب واحد سلامت محیط، ضمن تشریح وضعیت بهداشتی سامانه‌های آبرسانی، به انعکاس نواقص موجود به دستگاه‌های اجرایی مرتبط و همچنین آمار گشت‌های مشترک در حوزه آب و فاضلاب شهرستان پرداخت.
در بخش تخصصی جلسه توسط نمایندگان مرکز بهداشت شهرستان، شاخص‌های اصلی کنترل کیفی آب آشامیدنی از جمله pH، کلر باقی‌مانده، و شاخص‌های میکروبی مورد بررسی قرار گرفت و با داده‌های آزمایشگاهی تطبیق داده شد.
در پایان جلسه مهندس برغمدی ضمن تقدیر از زحمات همکاران هر دو اداره تاکید بر پیگیری مشکلات و نظارت بر اجرای دقیق دستورالعمل نمودند و جهت ترفیع مشکلات موجود راهکارهای ارائه نمودند.


این جلسه نشان‌دهنده عزم جدی و همکاری مؤثر میان شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد و نمایندگان آبفای استان و کشور در راستای ارتقاء کیفیت آب آشامیدنی و حفظ سلامت عمومی جامعه است. با اجرای تصمیمات اتخاذ ‌شده و پایش‌های مستمر، امید می‌رود شاخص‌های بهداشتی آب در شهرستان به سطح مطلوب‌تری ارتقاء یابد

https://eitaa.com/SalamatSarvabad_2023/527

سامانه های دانشگاه